Overzicht

Overzicht

Corporate Energy richt zich, net als het Corporate Relax programma op het voorkomen en verhelpen van psychische klachten, overspannenheid, burn-out, vermoeidheid en concentratie problemen. I.t.t. het Corporate Relax programma bestaat dit programma uit meer fysieke en energie opwekkende oefeningen. Het programma richt zich op het voorkomen van vermoeidheid en concentratie problemen en op de op één na belangrijkste oorzaak van werk gerelateerd verzuim: psychische klachten, overspannenheid en burn-out.

 

Doel

Doel

Het belangrijkste doel van ons Corporate Energy programma is het leren opwekken van energie. Hoewel dit misschien merkwaardig lijkt zijn de belangrijkste vaardigheden hiervoor het leren ontspannen en het aannemen van een goede houding. De energie moet zo veel mogelijk vrij en ongehinderd door ons lichaam kunnen circuleren. Op het moment dat we een verkeerde houding aannemen of te veel gespannen zijn blokkeren we vaak de energie circulatie in ons eigen lichaam. Naast een goede houding en ontspanning leren de deelnemers krachtige, fysieke en energie opwekkende oefeningen waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij de Taijiquan Academie voorop. Ons Corporate Energy programma is gebaseerd op ruim twintig jaar studie en onderzoek. Het programma bevat verschillende oefeningen uit onze geaccrediteerde cursussen. Deze cursussen zijn geaccrediteerd door Zhong en KTNO.

 

Zhong is de Nederlandse beroepsvereniging voor therapeuten in de Traditionele Chinese Geneeskunde, zoals acupunctuur, kruidengeneeskunde, qigong en taijiquan. KTNO is een registratie en toetsingsinstituut voor natuurgerichte scholingen. KTNO voert de toetsing en registratie uit voor diverse beroepsverenigingen zoals de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC), Natuurlijke Genees- en Behandelwijzen (VBAG), de Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG) en de Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST). Hiermee kan gesteld worden dat het Corporate Energy programma therapeutisch verantwoord is.

 

Voor wie?

Voor wie?

Het Corporate Energy programma is toegankelijk voor iedereen die in zijn/haar werksituatie behoefte heeft aan extra energie. Er worden geen speciale eisen gesteld aan opleidingsniveau, leeftijd of fysieke gesteldheid. De theorie en oefeningen kunnen door iedereen worden gevolgd en uitgevoerd. Het programma is bedoeld voor minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

 

 

Programma

Programma

Het programma bevat krachtige fysieke en energie opwekkende oefeningen gericht op het voorkomen en verhelpen van psychische klachten, overspannenheid, burn-out, vermoeidheid en concentratie problemen. Het programma bevat verschillende oefeningen die eenvoudig uit te voeren zijn in de eigen kantoor omgeving. Voor het uitvoeren van de overige oefeningen is enkele vierkante meters ruimte nodig. Deze oefeningen kunnen zowel in de eigen werk omgeving als daarbuiten worden uitgevoerd. Het programma kan worden afgenomen in blokken van 10 lessen van 45 of 60 minuten of als een doorlopend programma.

 

Van start

Locatie en tijd

Het Corporate Energy programma kan In company worden gegeven of als los staande cursus. Raadpleeg voor de cursus dagen en tijden onze website. We adviseren om het Corporate Energy programma In company te geven. Het programma kan dan aansluitend aan of binnen werktijd worden gevolgd met een minimum verlies aan reistijd en kosten. Hiervoor is alleen een geschikte ruimte nodig van circa 60m2.

 

Van start

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons Corporate Energy programma In company laten verzorgen? Neem dan contact met ons op. Ook eventuele vragen of opmerkingen horen wij graag. Heeft u behoefte aan een advies gesprek, een programma op maat of vrijblijvende offerte? Laat het ons weten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.