Corporate Stretch
linked infacebook

Overzicht

Overzicht

Het Corporate Stretch programma is een trainingsprogramma dat speciaal is ontwikkeld door de Taijiquan Academie. Het programma combineert de beste trainingsmethoden uit de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCG), zoals Qigong, Taijiquan en andere interne kunsten, gebaseerd op meer dan 20 jaar studie en onderzoek. Jezelf uitrekken en stretchen zijn goede oefeningen ter bevordering van de gezondheid. Daarom krijgen deze oefeningen in het Corporate Stretch programma extra aandacht. Daarnaast wordt in het programma veel aandacht besteed aan intern stretchen en ontspannen, resulterend in een betere en meer ontspannen houding.

 

Verzuim preventie en reductie

Ons Corporate Strech programma richt zich, net als het Corporate Tai Chi en Corporate Chi Kung programma, op het bestrijden van alle werk gerelateerde vormen van verzuim. De aandacht ligt ook hier bij de top 5 van werk gerelateerde oorzaken van verzuim:

  1. Conflict op het werk;
  2. Psychische klachten, overspannenheid, burn-out;
  3. Klachten nek, schouders, armen, polsen, handen, waaronder RSI;
  4. Rugklachten;
  5. Vermoeidheid of concentratie problemen.

 

Met name voor de onder punt 3 en 4 genoemde oorzaken is het programma uitermate geschikt. Daarnaast richt het Corporate Stretch programma zich ook op de overige werk gerelateerde oorzaken.