Gezondheidsprogramma's
linked infacebook

Er kunnen verschillende redenen zijn om gezondheidsprogramma’s Taijiquan en Qigong in uw organisatie te introduceren, zoals:

  • Het reduceren van stress en spanning;
  • Het terugdringen van ziekteverzuim;
  • Als stimulans om regelmatig te bewegen;
  • Medewerkers leren omgaan met stress;
  • Voor de gezondheid en het welzijn van uw personeel;
  • Om een bijdrage te leveren aan een goede energie opbouw van uw medewerkers.

 

Stress

De huidige maatschappij kent veel stress, mensen hebben het altijd druk. Hierdoor bewegen we te weinig, hebben te weinig tijd voor ontspanning en te weinig aandacht voor onze eigen gezondheid. Taijiquan en Qigong workshops kunnen helpen om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Het beoefenen van Taijiquan en Qigong zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen. Het is goed voor de gezondheid en werkt tegen stress.

 

Voor Iedereen

Het voordeel van Taijiquan en Qigong is dat iedereen dit kan beoefenen. Het is geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Ook mensen met lichamelijke beperkingen kunnen Taijiquan en Qigong beoefenen. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.

Overal Taijiquan en Qigong kunnen overal beoefend worden, zowel binnen als buiten en in gewone kleding. De bewegingen zijn rustig en beheerst, zodat de kans op blessures minimaal is.

 

Voorkomen én genezen

Taijiquan en Qigong kan zowel preventief als curatief werken zoals blijkt uit diverse wetenschappelijke onderzoeken naar de gezondheidsaspecten hiervan. Hierin is onder andere aangetoond dat het de bloeddruk verbeterd, zorgt voor toename van balans en flexibiliteit in de gewrichten en een afname van stress en onrust

Vul hier het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.