ASSjezetegenkomt
linked infacebook


Overzicht

Overzicht

Tijdens deze cursus leer je beter omgaan met personen/cliënten die een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) hebben. De training is gebaseerd op verhalen van ervaringsdeskundigen, begeleiders en orthopedagogen die zich hebben gespecialiseerd in deze doelgroep. Het is een zeer interactieve training, bedoelt voor therapeuten die meer inzicht willen krijgen in personen met een vorm van Autisme.

Onderwerp Behandeling en therapie
Doel

Het leren omgaan met cliënten die een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) hebben.

De cursus “ASSjezetegenkomt” is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en andere therapeuten die regelmatig personen met een vorm van Autisme tegenkomen en beter willen kunnen communiceren met deze specifieke doelgroep. Het geeft meer inzicht, kennis en communicatieverbetering die praktisch inzetbaar is bij het omgaan met personen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Voor Wie? De cursus is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en andere therapeuten die regelmatig personen met een vorm van Autisme tegenkomen en beter willen kunnen communiceren met deze specifieke doelgroep.
Duur 2 dagdelen, 6 uur.
Locatie Naaldwijk
Docent Paula Zandstra
Min. Deelnemers 6
Max. Deelnemers 16
Prijs €235,- exclusief BTW
Accreditatie Zhong
Toelichting N.v.t.