Blokkades opsporen & verhelpen
linked infacebook

Overzicht

Overzicht

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunst stroomt de energie door ons lichaam. Indien een blokkade ontstaat in een van onze energie banen wordt de doorstroming van de energie daar belemmert, wat kan leiden tot stoornissen en gezondheidsproblemen. Tijdens de cursus wordt geleerd om dergelijke blokkades op te kunnen sporen en vervolgens te verhelpen.

 

Onderwerp Behandeling en therapie

Doel

Het opsporen en verhelpen van blokkades in uw eigen lichaam of bij uw cliënten.

De cursus is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en anderen die hun sensitiviteit verder willen ontwikkelen om cliënten beter te kunnen helpen of hun kennis en ervaring van de Traditionele Chinese Geneeskunde willen verbreden en verdiepen. Ook is de cursus bedoeld voor mensen die hun kennis en ervaring op het gebied van Taijiquan willen uitbreiden en verdiepen.

Voor Wie? De cursus is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, LVNG, BATC, VBAG, NVST, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en anderen die hun sensitiviteit verder willen ontwikkelen om cliënten beter te kunnen helpen of hun kennis en ervaring van de Traditionele Chinese Geneeskunde willen verbreden en verdiepen. Ook is de cursus bedoeld voor mensen die hun kennis en ervaring op het gebied van Qigong en Taijiquan willen uitbreiden en verdiepen.
Duur 1 dagdeel, 3 uur.
Locatie Leiden, Oegstgeest, Naaldwijk en Hilversum
Docent Robert-Jan Schippers
Min. Deelnemers 6
Max. Deelnemers 16
Prijs €97,- exclusief BTW
Accreditatie Zhong, KTNO (K8299), LVNG, BATC, VBAG, NVST
Toelichting  N.v.t.