Vernieuwende werkvormen naast de bank
linked infacebook

Overzicht

Overzicht

Tijdens deze cursus worden vernieuwende werkvormen en oefeningen aangeleerd gebaseerd op meer dan 25 jaar studie en onderzoek. De oefeningen zijn bedoeld voor therapeuten die hun therapie en oefen sessie's willen ondersteunen met aanvullende oefeningen die zij aan hun cliënten aan kunnen leren, en die deze vervolgens zelf kunnen oefenen, ter ondersteuning van de reguliere behandeling. De oefeningen kunnen ook door de cursisten zelf worden gebruikt ter bevordering van de gezondheid en om blessures te voorkomen en te verhelpen.

 

Onderwerp Behandeling en therapie

Doel

Het aanleren van oefeningen die de gezondheid ondersteunen en blessures voorkomen of helpen genezen. De cursus richt zich op oefeningen bij veel voorkomende klachten, zoals nek-, rug- en schouderklachten. Het doel van de cursus is dat cursisten de oefeningen na de cursus zelfstandig uit kunnen voeren of aanleren aan anderen. Dit laatste is vooral bedoeld voor therapeuten om hun cliënten beter te kunnen helpen door deze, aanvullend op de reguliere behandeling, extra oefeningen aan te leren die het herstel proces ondersteunen.
Voor Wie? De cursus is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en anderen die hun arsenaal aan oefeningen uit wilen breiden om cliënten beter te kunnen helpen. Ook is de cursus bedoeld voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren of klachten willen voorkomen of oplossen door gerichte oefening.
Duur 1 dagdeel, 3 uur.
Locatie Leiden, Oegstgeest, Naaldwijk en Hilversum
Docent Robert-Jan Schippers
Min. Deelnemers 6
Max. Deelnemers 16
Prijs €97,- exclusief BTW
Accreditatie Zhong
Toelichting