Hun Yuan
linked infacebook

Overzicht

Overzicht

Hun Yuan is een relatief nieuwe stroming ontstaan uit een samensmelting van Xingyiquan en Chen Stijl Taijiquan. Met de bedoeling om de positieve eigenschappen van beide stijlen te verenigen. Deze Hun Yuan Qigong vormt hierbij een belangrijk onderdeel. In deze Qigong wordt, net als bij de Dao Yin Qigong, het hele lichaam langs gelopen. Door het beoefenen van deze Qigong worden alle belangrijke energie stromen en organen in ons lichaam gestimuleerd.

Onderwerp Qigong
Doel Het aanleren van de elf bewegingen van de Hun Yuan Qigong, en bijbehorende massage technieken, zodat deze zelfstandig beoefend kunnen worden ten behoeve van de eigen energie, gezondheid en vitaliteit. Tevens kunnen cursisten na afloop van de cursus deze Qigong, de massage technieken of onderdelen hiervan overbrengen aan cliënten ter bevordering van hun herstel.
Voor Wie? De cursus is bedoeld voor leden aangesloten bij Zhong, LVNG, BATC, VBAG, NVST, therapeuten, haptotherapeuten, fysiotherapeuten en anderen die hun sensitiviteit verder willen ontwikkelen om cliënten beter te kunnen helpen of hun kennis en ervaring van de Traditionele Chinese Geneeskunde willen verbreden en verdiepen. Ook is de cursus bedoeld voor mensen die hun kennis en ervaring op het gebied van Qigong willen uitbreiden en verdiepen.
Duur 1 dagdeel, 3 uur
Locatie Leiden
Docent Robert-Jan Schippers
Min. Deelnemers 6
Max. Deelnemers 16
Prijs €97,- exclusief BTW
Accreditatie Zhong, KTNO (K8274), LVNG, BATC, VBAG, NVST
Toelichting  N.v.t.