De zin van Taijiquan voor de gezondheid
linked infacebook

Nieuwsbrief augustus 2014

Wist je dat de Taijiquan Academie al op vier plaatsen cursussen en workshops geeft? Binnenkort komt hier een vijfde bij: ‘Het Bonte Varken’ in Ouderkerk aan den IJssel. Om dit te vieren is er een feestelijke openlucht ochtend op deze nieuwe locatie op zaterdag 13 september a.s. met gratis workshops! Het Bonte Varken is een fantastische locatie in de Krimpener Waard, met veel mogelijkheden om te genieten van de natuur, te kanoën of fietsen, of bijvoorbeeld de watertaxi te nemen en een uitstapje te maken naar Rotterdam . De openlucht ochtend is daarom ook leuk om te combineren met een dagje uit met vrienden, gezin of familie. Voor het programma en aanmelden, zie de homepagina.

Op woensdag 9 juli heb ik namens de Taijiquan Academie de ontwikkelovereenkomst in het kader van de WMO ondertekend. Een mooi initiatief van gemeenten in de Leidse Regio, dienstverleners en aanbieders om samen te werken in het kader van de WMO. De eerste stap voor samenwerking is hiermee gezet, nu nog de praktische invulling.

In deze nieuwsbrief het tweede artikel over de zin van Taijiquan. Dit artikel gaat over de zin van Taijiquan voor de gezondheid. In de volgende nieuwsbrief volgt het derde en laatste artikel over de zin van Taijiquan: de zin van Taiijiquan als martiale kunst. Om alvast in de stemming te komen hierbij een link naar een video over een gevecht tussen Wu style Tai Chi Chuan master Wu Kung Yi en White Crane Kung Fu Master Chen Ke Fu.
Tot slot staat in deze nieuwsbrief een overzicht van de volgende opleidingen en workshops.
Geniet van de zomer en veel leesplezier!