Accreditatie
linked infacebook

Nieuwsbrief maart 2016

Op 5 februari jl. ontving ik onderstaand bericht:
“Gefeliciteerd, NVST heeft zojuist Qigong voor therapeuten voor onbepaalde tijd erkend als bij- en nascholing.”

De NVST, Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten, is een beroepsvereniging voor therapeuten die met diverse manuele technieken op het lichaam werken.
De opleiding Qigong voor therapeuten van de Taijiquan Academie is hiermee geaccrediteerd en erkend voor leden van de NVST als bij- en nascholing.

Kimiko Kawabata organiseert binnenkort, in de Old School in Leiden, workshops kalligrafie voor kinderen en volwassenen en een tentoonstelling van haar werk en haar leerlingen. Tevens verzorgt de Haiku Stichting Nederland twee workshops in Haiku. De opbrengsten gaan naar de “Futabanosato”, een geëvacueerde instelling voor verstandelijk gehandicapten in Fukushima. De tentoonstelling wordt mede georganiseerd door het Leids Literair Landschap. De workshops zijn op 2, 6 en 9 maart en op 12 maart is de Fukushima herdenking. Voor meer informatie zie: www.leidsliterairlandschap.nl

In deze nieuwsbrief een artikel over de Dao Yin Qigong. Deze Qigong maakt deel uit van het programma ‘Qigong voor therapeuten’ dat nu door Zhong, BATC, LVNG, VBAG en NVST geaccrediteerd is. Ook een overzicht van de eerstvolgende opleidingen en workshops. Veel leesplezier!