Medicijnloos ziekenhuis
linked infacebook

Nieuwsbrief februari 2017

Het jaar van de Haan belooft een jaar te worden vol mogelijkheden. Het jaar van de Haan is nog niet gestart (afgelopen zaterdag) of de eerste mogelijkheden hebben zich al aangediend.

Twee mogelijkheden wil ik je niet onthouden:
1. Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland maakt een reële kans;
2. Nieuw research center opgericht.

Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland maakt een reële kans.
Onlangs ging de landelijke SMS campagne van start voor de hoofdprijs van de National Business Succes Award. Het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland is één van de genomineerden en maakt een reële kans op de landelijke hoofdprijs! Stem je mee? SMS dan NBSA 5867 naar 4422. Het winnen van de prijs betekent een enorme hoeveelheid extra media-aandacht voor het slagen van de plannen. Voor meer info zie de website genezend vermogen.

Nieuw research center opgericht
Er is een nieuw research center opgericht in Beijing, dat zich toe gaat leggen op studie en onderzoek naar de integratie van Traditionele Chinese Geneeskunde met Westerse Geneeskunde. Dit nieuw research center, ‘The Global Institute of Traditional Medicine‘, is een internationaal samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Adelaide, Australië en een aantal leidende Chinese Universiteiten die gespecialiseerd zijn in onderzoek naar traditionele methoden. Klik hier voor het artikel.

In deze nieuwsbrief een artikel dat goed aansluit bij de komst van dit nieuwe research center. Het artikel is gebaseerd op het artikel ‘Integratieve Geneeskunde’ van K.M. Bongers en I.A. von Rosenstiel in het jaarboek 2009 van het Tijdschrift voor Integratieve Geneeskunde.

Ook vind je een overzicht van de eerstvolgende opleidingen en workshops. Veel leesplezier!