Het jaar van de haan
linked infacebook

Nieuwsbrief januari 2017

De beste wensen voor 2017 en welkom in het jaar van de haan! Ik hoop dat je met plezier terug kunt kijken op het afgelopen jaar en dat je uitgerust en vol nieuwe plannen en energie dit jaar begint!

Op 28 januari 2017 start, volgens de Chinese dierenriem, het jaar van de haan. Het jaar van de haan belooft een jaar te worden vol mogelijkheden. Of die benut gaan worden is afhankelijk van inzet, inspanning en doorzettingsvermogen. Hard werken wordt uiteindelijk beloond. Ik hoop dat Taijiquan en Qigong je kunnen helpen om naast dat harde werken, rust en ontspanning te vinden.

Heb je moeite om het vorige jaar los te laten? De Dikke Darm Meridiaan heeft betrekking op 'los laten'. In deze nieuwsbrief geef ik een massage oefening waarbij twee punten van deze Meridiaan gebruikt worden.

Begin december ontving ik bericht van het ISVW dat de Summer school 2017 met als onderwerp 'Tao en Qigong' al was vol geboekt. In overleg met mijn mede ontwikkelaar en docent Dr. Woei-Lien Chong en het ISVW hebben we besloten om nog 9 extra plaatsen beschikbaar te stellen en de zaal capaciteit uit te breiden. Saillant detail: de (Bierens de) Haan zaal wordt als extra zaal ter beschikking gesteld waarvan de tussenmuren worden verwijderd. Meer informatie kun je vinden op de website van het ISVW. Als je mee wilt doen aan de zomerweek meld je dan snel aan. Ik verwacht dat de laatste 9 plaatsen ook snel geboekt zijn.

In deze nieuwsbrief vind je weer een overzicht van de eerstvolgende opleidingen en workshops.
Veel leesplezier!